Nieuwsbericht

Documentoplossing MIT Office van Master it Solutions B.V.

01 november 2006

Het KNMI start begin november met de implementatie van MIT Office, de documentproductie en huisstijloplossing van Master it Solutions.

Binnenkort zal vrijwel alle interne en externe correspondentie die vanuit het KNMI de wereld wordt ingestuurd, aangemaakt worden met behulp van MIT Office. 24 uur per dag wereldwijd
Het KNMI is vierentwintig uur per dag actief. De combinatie van infrastructuur, techniek, wetenschap en dienstverlening is uniek op het gebied van weer, klimaat en seismologie. Wereldwijd werkt het KNMI intensief samen met andere instituten en onderzoeksinstellingen.

Op basis van contacten met klanten, collega’s en samenwerkende instituten en instellingen worden dagelijks documenten, zoals brieven, publicaties en rapporten aangemaakt en verstuurd. Met MIT Office beschikken medewerkers altijd over de juiste versie van een document. Ook kan een medewerker op basis van goedgekeurde sjablonen, lay-out en tekstblokken eigen documenten samenstellen. Zo werkt iedereen consequent  met dezelfde huisstijl. Tevens is een koppeling met gegevens uit andere applicaties, bijvoorbeeld adres-, projectgegevens of een weersverwachting mogelijk.

Een overtuigende keuze
Het KNMI heeft gekozen voor de oplossing van Master it Solutions na een uitgebreide en zorgvuldige selectieprocedure. De implementatie is ondertussen van start gegaan en men verwacht eind november het project op te leveren.

Over Master it Solutions de makers van MIT Office
Master it Solutions is producent en leverancier van de complete documentproductie en huisstijloplossing MIT Office. MIT Office zorgt ervoor dat met bestaande gegevens en conform de huisstijl, automatisch documenten worden geproduceerd, geprint, gepubliceerd of als e-mail verstuurd. Zowel enkelvoudig op de werkplek als in batches op de server. MIT Office biedt organisaties de mogelijkheid om efficiënter, uniform en foutloos te communiceren. Het vereenvoudigt het werken met documenten en verbetert de kwaliteit van de bedrijfsprocessen.

Master it Solutions is een Nederlandse onderneming. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Jean-Paul Brugmans of Arjen Hartog op nummer 040 23 23 390, email: hartog@mitoffice.nl

Recente nieuws- en klimaatberichten

  1. Zeer natte en recordwarme lente

    Deze lente was de warmste sinds het begin van de metingen. Met een gemiddelde temperatuur van 11,...

    31 mei 2024 - Nieuwsbericht
  2. Satellieten zien de zachte gloed van groeiende bomen

    Herbebossing kan zorgen voor meer opname van CO2 uit de lucht, maar de precieze hoeveelheid is on...

    30 mei 2024 - Klimaatbericht
  3. Succesvolle lancering van klimaatsatelliet EarthCARE

    EarthCARE lanceerde succesvol op 29 mei om 00:20 uur (plaatselijke tijd: 28 mei om 15.20 uur) op ...

    29 mei 2024 - Nieuwsbericht
  4. Storing verholpen neerslagradar in Herwijnen

    Onze radar in Herwijnen had sinds woensdagochtend 29 mei, 04:20 uur een storing. Dit had effect o...

    29 mei 2024 - Nieuwsbericht
Toon alle nieuws- en klimaatberichten